За нашата продавница

ОСЛОБОДИ ЈА ВАШАТА ВНАТРЕШНА УБАВИНА БЕЗ ЖРТВУВАЊЕ НА БУЏЕТОТ

Во денешно време, шминката е уметност, начин да се изрази својата личност. Ние од тимот на Malena Cosmetics веруваме во истражување и создавање изглед кој ве дефинира.

Ви нудиме широк асортиман на производи за убавина, како и колоритна палета на шминка за секојдневна употреба. Malena Cosmetics е создадена во 2009 година, им овозможува на жените да ја истакнат својата внатрешна убавина и да ја користат без да го жртвуваат сопствениот буџет.

Потеклото на нашите производи е од Германија и Франција, што е доказ за квалитетот што го нудиме . Започнавме со лакови со широка палета на бои, за секогаш да имате одличен избор за вашите креации.

Знаеме дека убавината нема цена. Вашето лице заслужува посебно внимание и шминка направена за вашите потреби: различни формули на моливи, пудри, сјаеви за усни, маскари, туширање, туширање со мека четка, прецизни хајлајтери итн. Изборот на сите наши производи е направен со големо внимание за да се задоволат потребите на сите купувачи.

Бавниот развој е последица на нашата посветеност на деталите и внимателниот избор на најдобрите производи за вас додека ги следите најновите трендови во современиот свет. Мисијата на Малена Козметика е насочена кон проширување на палетата на висококвалитетни производи во кои ќе бидат вклучени сите производи од козметичката индустрија. Даваме се од себе и се трудиме да излеземе со висококвалитетни производи по пристапни цени за сите потрошувачи. Визијата продолжува да го прави брендот Malena Cosmetics синоним за одлична услуга, квалитет, вредност и доверба и да допре до светски познати брендови.