ПАКУВАЊА

Во прилог ви ги презентираме пакувањата од нашите производи.
МАЛЕНА ЛАК ЗА НОКТИ
Продукт Единична мера нето Единична мера бруто Количина во мала кутиичка Тежина во мала кутиичка Количина во голема кутија Тежина во голема кутија
Малена лак за нокти (89 бои) 12 мл 56.8 г 6 бр 0.36 кг 750 бр 43.25 кг
Малена лак за нокти (89 бои) 12 мл 56.8 г 12 бр 0.72 кг 648 бр 40.6 кг
МАЛЕНА ТУШ
Продукт Единична мера нето Единична мера бруто Количина во мала кутиичка Тежина во мала кутиичка Количина во голема кутија Тежина во голема кутија
Туш со мека четка 6 мл 12.5 г 20 бр 0.26 кг 640 бр 8.5 кг
Прецизен туш 1 мл 6 г 115 бр 0.71 кг 2300 бр 14.9 кг
Малена Диплајнер 601 2,5 мл 8,5 г 40 бр 0.4 кг 1280 бр 12.8 кг
Малена Мојот прв туш 2,5 мл 8,4 г 40 бр 0.40 кг 1280 бр 12.80 кг
МАЛЕНА СЈАЈ ЗА УСТА
Продукт Единична мера нето Единична мера бруто Количина во мала кутиичка Тежина во мала кутиичка Количина во голема кутија Тежина во голема кутија
Малена сјај за усни (23 бои) 6 мл 20.2 г 12 бр 0.25 кг 384 бр 9 кг
МАЛЕНА МАСКАРА
Продукт Единична мера нето Единична мера бруто Количина во мала кутиичка Тежина во мала кутиичка Количина во голема кутија Тежина во голема кутија
Малена маскара 3 во 1 10 мл 19.8 г 12 бр 0.240 кг 288 бр 5.8 кг
Малена 3Д волумен маскара 13 мл 26.5 г 12 бр 0.320 кг 264 бр 7.1 кг
Малена експлозиве волумен маскара 10 мл 20.5 г 12 бр 0.250 кг 312 бр 6.7 кг
Малена маскара за долги трепки 10 мл 23.2 г 12 бр 0.280 кг 264 бр 6.2 кг
Малена маскара Гламур 10 мл 19.6 г 12 бр 0.237 кг 432 бр 8.6 кг
Малена Вип маскара 6 мл 24.7 г 12 бр 0.300 кг 336 бр 8.4 кг
Малена маскара за 24ч волумен 10 мл 25.3 г 12 бр 0.309 кг 288 бр 7.42 кг
Малена маскара за екстра долги трепки 9 мл 21.8 г 12 бр 0.265 кг 288 бр 6.4 кг
МАЛЕНА ПУДРА
Продукт Единична мера нето Единична мера бруто Количина во мала кутиичка Тежина во мала кутиичка Количина во голема кутија Тежина во голема кутија
Малена течна пудра (6 нијанси)) 30 мл 37.8 г 12 бр 0.45 кг 252 бр 9.53 кг
МАЛЕНА МОЛИВИ
Продукт Единична мера нето Единична мера бруто Количина во мала кутиичка Тежина во мала кутиичка Количина во голема кутија Тежина во голема кутија
Малена моливи за усни со мека формула (201-214) 1.13 г 3.4 г 150 бр 0.57 кг 3000 бр 11.45 кг
Малена моливи за очи со мека формула (301-310) 1.13 г 3.4 г 150 бр 0.57 кг 3000 бр 11.45 кг
Малена долготрајни долготрајни моливи за очи (401-404) 1,14 г 4.1 г 150 бр 0.67 кг 3000 бр 13.46 кг
Малена долготрајни моливи за усни (501-507) 1,14 г 4,1 г 150 бр 0.67 кг 3000 бр 13.46 кг
Малена олив Х прес 1,14 г 3,8 г 150 бр 0.67 кг 3000 бр 13.7 кг
Малена микроматик молив зза очи 0,09 г 2,9 г 150 бр 0.54 кг 3000 бр 10.8 кг
Малена силиконски молив за очи 1,2 г 6,5 г 130 бр 0.976 кг 1300 бр 9.86 кг
МАЛЕНА МАЛЕНА КАРМИН ЗА УСНИ
Продукт Единична мера нето Единична мера бруто Количина во мала кутиичка Тежина во мала кутиичка Количина во голема кутија Тежина во голема кутија
Малена карин (7 бои) 0.25 г 11.1 г 50 бр 0.618 кг 1100 бр 13.6 кг
МАЛЕНА КОЛОР ФАСТ СЈАЈ ЗА УСНИ
Продукт Единична мера нето Единична мера бруто Количина во мала кутиичка Тежина во мала кутиичка Количина во голема кутија Тежина во голема кутија
Малена Колор фаст сјај за усни (7 бои) 5 мл 11.2 г 10 бр 0.12 кг 720 бр 8.64 кг