Рок на испорака

Откако добивте потврда за креирана нарачка, нарачката влегува во статус на обработка. Откако ќе биде обработена и потврдена ќе биде испратена на достава.

Рокот на испорака е 3 работни дена. За сите нарачки направени во петок или за време на викенд ќе бидаат процесирани во првиот следен работен ден. Работното време на нашиот online shop е од 8 до 17 часот во текот на неделата и сабота од 9 до 13 часот. 

Превземање на пратки

Курирската служба ViaPost (фирма која ја врши доставата за нас) пратките ги доставуваат на адресата за испорака со следното работно време и тоа: ViaPost секој работен ден од 8 до 16 часот и сабота од 9 до 14 часот. Ве молиме во тој период да има личност која ке може да ја прими доставата. При превземање на пратката потребно е да се изврши визуелен увид на пакетот, случајно да не има некои физички видливи оштетувања. Доколку забележите било какво оштетувања на самиот пакет или пак се сомневате дека можеби производот е оштетен, треба да се одбие пратката и во истиот момент да не известите со повик на телефонскиот број 078 33 00 66. Доколку е се во ред со пратката без никакви оштетувања слободно превземете ја и потпишете се на испратницата која ќе ви ја приложи курирот. Вообичаена пракса е доколку курирот не ве пронајде на назначената адреса, ќе треба да ве исконтактира на телефон-контакт кој сте го посочиле при креирање на нарачката и да се направи договор за нов термин за испорака на нарачката. Доколку и во тој случај повторно не ве пронајде на посочената адреса нарачката се враќа кај нас. Откако ќе ја примиме ќе ве исконтактираме за да дојдеме до заклучок и да се договориме за повторно испраќање.

Цена на Испорака

Опции за испоракаВреме на испоракаЦена
Испорака до ВратаДостава од 1 до 3 работни денови190 ден
Бесплатна ИспоракаЗа нарачки над 2000 денари имате Бесплатна Испорака
до вашата адреса.
БЕСПЛАТНО

При подигање на вашата нарачка ќе ви стигне во истиот момент линк за следење на вашиот мобилен уред (Вибер / СМС порака).

НАПОМЕНА: Со потврда на нарачката и кликнување на ПОТВРДИ ЈА НАРАЧКАТА, се согласувате со условите за достава.